A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Jul-2006 03:21 Email | Share | Bookmark
EXPRESS BROWNIES

 
 
 
Org buat brownies...so teringin gak nak try buat....memandangkan x pernah buat....cari yg simple je le.....tu pasal nama pun express je...

Quote:
225 gm butter
120 gm coklat masakan
1 cawan gula castor
1 cawan gula perang
4 biji telur
1 1/3 cawan tepung serbaguna

Cairkan butter dan coklat masakan di atas api sederhana. Tuangkan ke dalam mangkuk besar. Masukkan gula castor, gula perang dan telur dan kacau rata. Masukkan tepung sedikit demi sedikit....bakar selama 20 minit, suhu 170'C.


Quote:
harlina - nina mistaken lina ngan harleena....no wonder dok fikir ngape pulak harlina cakap 1st time masuk blog nina.... - kalau u terbaca ni, msg kat blog u tu utk harleena....anyway, bila nina cakap u pun superb, itu betul tu...
harleena - kita sama2 pakat belajar....not a problem...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net