A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 6-Feb-2008 17:27 Email | Share | Bookmark

Another entry for today before i off back home......holiday!!!!......Miss mom so much, miss kampung so much........

This time customer requested 3 colors, maroon, pink and purple......actually i forgot to ask what is the occasion.....is it cuppies for engagement or wedding or birthday....which one is it actually???

However i combined all the three colors together.....thus, this is the outcome.....hopefully it's up to my customer's expectation....





Nina wrote

Quote:
MamaFami >> thanks mama.....
Ana >> thanks...
penyulawa >> sori nim.....lewat balas.....thanks sekali lagi kerana pilih nina menerima award tu.....rasa terharu sangat ni....Yin Hasni >> ala....sian lak lapor......
Anna >> alahai anna....apa ler yg perfect.....takde apa sangat.....
Noor >> thanks a lot noor....
kak rus >> thanks kak rus....
s_asimah >> hai imah......actually belajar buat kek ni sejak zaman sekolah lagi......just 2-3 tahun kebelakangan ni jer baru start commercialized.....itu pun kecik2 jer.....kat sini pun x de kelas2 baking ni....so akak pun kena pandai2 belajar sendiri.....
nurul hasmiza >> thanks nurul....
Daalia >> thanks Daalia
s asimah >> hai asimah.....teknik buat bunga ni ada mcm2.....tergantung ler tu tangan masing2.....bunga pun bentuknya x sama sbb ikut tangan masing2 kan.....actually untuk nozzle tu, nina x guna coupler tu semua, just direct pakai nozzle ngan plastik pakai buang tu jer....insyaAllah, bila ada masa nina cuba ler tunjuk step @ cara nina buat bunga.....just problemnya x de sana nak tolong snap....tu jer.....apa pun, kalau ada peluang, nina akan cuba tunjukkan nanti ya....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net