A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 5-Feb-2008 06:29 Email | Share | Bookmark

 
 
 
Wokay....ari ni sambung entry about my cake lagi.......
Tak sempat nak load gambor.....bz....bz....bz.......memanjang ada jer kerja......tak leh jadi, kena mencelah gak......semua gambor dlm kamera belum print out lagi.....nak kena free memory sikit......








And this one is last minute order......dapat sms from the barbie doll's cake owner above.....asking for another cake......luckily i was in the kitchen ngan tepon kat sebelah....or else kesian customer nanti, coz maybe esoknya baru kita baca sms.....tengah get ready untuk siapkan kek for my colleague......it was already almost 11 pm.......i suggested the chocolate cake, and my customer agreed......the discussion was simple and easy with him.....how nice doing business with you......

My 2nd one just got into the oven......tapi time already dah pass midnight.......so keluar tengok tv dulu......anak2 ngan hubby semua dah sedap landing.......tapi kita dok sok sek sok sek (bukan nangis.... ).....tak leh nak tidur lak......seksa betul kalu kena selsema ni.....tengok tv dulu citer "The Mistress of Spices".....wow......Aiswariya Rai (did i spell it right??? ) mmg natural beauty dlm citer ni.......boleh ler......bermain ngan perasaan ler kononnya citer ni......satu lagi citer "The Provoked"....mcm citer ni gak.....natural beauty gak.....mekap2 mmg boleh kata zero ler.....


Eh....melalut pasal aishwarya lak.......ok....continue ngan kek lagi.....




Nina wrote

Quote:
MaDiHa >> thanks MaDiHa......ala....MaDiHa pun apa kurangnya....lagi ler teror......
baipower >> hehehe.......ada rezeki kita berurusan lagi.....dak pun buat jer......lagi senang.....
zuhri >> thanks zuhri.....
fazliana >> ooo....ya ke......so fazli is your brother ler?? alamak......dah tepek gambor kek, tuannya petang sat gi baru nak ambik..... tak per ler no......oooo.....ada yg cakap mahal ke......no hal....itu subjektif ler ya.......nina x kisah.....kalu dr rumah ke alor setar dah 40 km......kalu dia orang rasa mahal my price, cari jer orang lain.....idok ler nina desperate......kalu nak kira semua kos + penat + masa, itu cuma cukup2 balik modal saja......tak ambik untung apa pun sangat.....
Ana >> nape lak sampai terkedu......tak ada apa sangat pun ana.....
fazliana >> mlm tadi dah selamat sampai kat abang fazliana kat alor setar......ooo....itu rupanya fazli ya.....sebaya ngan akak rupanya..... baru ler akak kenal, pernah tengok kat tv jer.....kek ultraman......bolehhhhh......mlm tadi ada abang fazliana mentioned kat akak......akak no hal.....kalu ok, masuk calendar jer..... hopefully farisya suka besday cake dia tu......
Azila >> hmmmm.....biasa ler rumit tu.....buat org yg deco cake berjam2 mcm nina ni kira rumit tu tang nak cari idea jer.....
hanieliza >> thank kak liza....lama akak x jenguk sini ya......apa surprise tu? menang keta besor ke?
azura asri >> thanks azura.....
shiq >> ala shiq....apa ler sangat yg akak ada......orang lain lagi teror


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net