A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 30-Jan-2008 15:19 Email | Share | Bookmark

What a surprise......let us see what i got....walaupun actually at first segan nak tinggal jejak kat fp Bro Edoras.......tp setelah dipujuk2 Mama Fami, maka dengan muka tak malunya sbb x dak kerja turut serta gak nak join game ni......seronok lak......

Well guys....i have been busy these few days.....kena attend kursus...penat seyyyy....2-3 hari dok berulang alik sejauh 40 km pergi saja.....balik dah jadi 80 km.....aiseh.....tak sanggup kerja jauh2 ehh...pagi2 sangkut jalan yg sesak......petang lak panas ya amat......nasib baik skrg dr rumah ke tempat kerja cuma ambik masa 10 minit jer.......tak sampai pun 6 km....




Finally.......24th Entry Dedication From Edoras to me ........finally ke...actuallly pestime leave komen kat fp Edora....sblm ni cuma tengok jer....x tahu nak tinggal komen apa lak..... mintak izin ekkk Edora letak kat sini....meh nak tayang cantiknya gambar tu....

Nina wrote

Quote:
edoras >> aiseyman.....you are lucky no 1......but unfortunately i got no gift surprise at the moment.......huhhuu.....next time we make lucky draw ler...
boxhousestudio >> hehehe...seronok lak walaupun org lain dah lama join....org dah nak tutup baru kita nak masuk
yin hasni >> yeay......akak dah tahu handle photoshop.......


Hehehe.....alangkah seronoknya sbb dah diberi sijil pengiktirafan.....akhirnya ku tahu mengendalikan photoshop......di sini perlu ku berterima kasih pada Ida Natrah yang menghadiahkan ku software itu dan kursus 3 hari yg ku hadiri (walaupun sakit kepala mcm belajar abc lak masa darjah 1)....tapi ku puas hati dengan ilmu yg diterima....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net