A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 22-Jan-2008 09:25 Email | Share | Bookmark

 
I was not feeling well these few days....nothing serious......however still wanted to share these pictures....minggu ni kita rest baking2 kejap....sudah 2 hari mc....nak citer ke mana lagi kalu bukan bukan ke tempat peberet hubby nak hilangkan penat2 badan dia, tempat peberet spot untuk anak2 berendam compare berendam dlm kolam biasa.....mana lagi kalu tak ke Ulu Legong....just kali ni kita orang bermalam di sana.....on the way balik esoknya singgah ke Lata Bukit Hijau....cantiknya kat situ....tp kita x mandi ler, kita tengok anak2 jer mandi.....





Di Lata Bukit Hijau.....




Nina wrote

Quote:
Rita & Kids >> tempat tu dah mmg pemes belah2 utara ni.....majoriti org dah pergi kan....
mamasya >> itu ler....biasa ler....dah tua2 ni mcm2 penyakit ada.....terima kasih.....
maisya >> a'aa.....malam2 baru syok berendam, siang hari panas giler.....tak leh letak kaki pun.....
nurulhasmiza >> nurul boleh email akak di batriesyiahomemade@gmail.com
mummy jam >> semua tempat tu kat kedah.....satu belah baling, satu lagi tu pun x jauh gak.....
zaikulim >> zai pergi bila? nina ke situ hari jumaat mlm yg lepas, sabtu pagi tu nina balik....
rita & kids >> interesting tp nina x pernah lagi join geder2 ni.....segan ler pulok ya......neway, mana tahu terbukak hati nak join......kalau tak de apa2 projek boleh ler gak.....
boxhousestudio >> meh ler tun....geder2......hehehe....tp nina kena tengok jadual kot ada adhoc...
UMMI >> ooo org perlis ke ummi? nina dok kat arau jer......itu picnic kat baling......neway, thanks 4 the wish.....
icatcher >> silakan.....
harni safarina >> tempat tu nun kat baling.....selalu org pergi situ malam......ada yg balik pagi.....boleh berkhemah gak di sana......




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net