A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 24-Dec-2007 04:24 Email | Share | Bookmark

 
This cuppies belong to munirah....yg order dr lunas......thanks munirah sbb order ngan akak.....harap2 berpuas hati w/pun maybe x secantik kalu order dr tokey2 cuppies kat belah sungai petani or penang......




Nina wrote

Quote:
mia >> tima kasih mia......
MamaFami >> sekali lagi tima kasih mama.....
zuhri >> thanks zuhri....okay....nanti akak jenguk2 ekkk rumah baru zuhri.....tahniah tu.....
anna >> thanks....
Liza >> first2 kena tanya liza kat mana??? pasal coverage akak sekitar perlis ngan kedah jer.....sekali sekala boleh ler turun belah penang.....
sitione >>
rinnchan >> hai rin…dah balik dari bercuti ya??? Selamat kembali…..dok teringin nak mengirim barang tp sian lak kat rin sbb dah ramai yg mengirim…..anyway….thanks….
Linda >> hai Linda….uish…..dia pun dasat gak ni….
Iza >> no nozzle ek iza…hmmm….nina biasa pakai yg tsf yg no 2106, pastu yg lain tu nozzle china yg tulis ruby tu….no tak ingat lak….
Ct >> hehehe…..baik punya promo ct ni….thanks ct….jasamu dikenang….sure….diskaun utk ct….hehehe
Shukri shafawani >>
Daalia >> ye Daalia…agaknya ler tu….hehehe….
linda >> terima kasih linda....
nurul nadiah >> dah dpt kan???




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net