A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 19-Dec-2007 15:52 Email | Share | Bookmark

 
Dapat message dari seorang teman mintak buatkan besday kek utk anaknya.....tahun lepas dah buat, tahun ni dah masuk 2 tahun.....sebaya ngan baby kita.......nak gambor mr bean ngan keta hijo dia......layannn....



Ini lak dr regular customer kita.....ct......kek nyer ct dah ambik tengahari tadi.....tengahari tu kalut balik nak tulis nama kat kek pasal ct lupa mention kena tulis nama tu.....nasib baik krimnya masih ada dlm simpanan.......so bila ct sms, balik rumah terus tulis2......ini ler rupanya....



Nina wrote

Quote:
MaDiHa >> thanks MaDiHa.....jenuh gak cari gambor tu.....
Haniss >> terima kasih haniss.....
kak ana >> alahai......apa nyer sangat kak....biasa2 ajer....time ada order, ada ler....time tak de...nina buat benda lain.....bukan ler bz sangat pun....
boxhousestudio >> hehehe....tun....susah cari gambor mr bean kat tenet......so mana yg jumpa main tangkap muat jer le....
pian >> princess apa pun boleh dicuba....hehehe.....pandai jer ngaku....hahaha....
yin hasni >> ooo yin.....terharu dpt doa dr teman2 gini....terima kasih.....
linda >> thanks linda....silakan....
azizancm >> salam aidiladha juga......



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net