A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 13-Dec-2007 03:01 Email | Share | Bookmark

 
Ini sebahagian bakul untuk hantaran yang baru siap dihias, belum pun siap lagi sebenarnya sbb barang2 untuk diisi dan digubah belum lagi customer hantar......bunga2 pun belum ada lagi sbb semua barang2 dibeli oleh customer....kita cuma ditugaskan siapkan bakul dengan barang gubahan.....warna2 yg dipilih customer agak dull, so kita tambah sikit2 riben dr color yg sedikit bright untuk membangkitkan seri.....so tepek dulu next time kita boleh buat rujukan sblm dan selepas.....customer kata buat simple2 jer tp tak boleh ler.....kita nak tengok benda yg kita gubah cantik2.....kalu tak cantik tak puas hati....so brg yg diberi customer mmg kita guna sepenuhnya......hehehe.....untuk tayangan waktu pagi ni....nanti bila dah betul2 complete kita tunjuk lagi ya......buat benda2 gini sebenarnya sangat menyenangkan.....semacam satu terapi minda ler pulak....boleh menghilangkan stress......




Dah lama ditinggalkan dunia menggubah ni.....dulu2 mmg selalu dok ambik utk buat hantaran, mcm2 kita buat termasuk barang2 untuk souvenir tetamu yg kecik2 tu....tp masa tu kita tak de ilmu pasal dunia tenet......pasal gambar2 ni pun tak reti nak load dlm komputer....dulu2 pakai manual jer......sayang sekali gambar tak ada ler buat kenangan.......






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net