A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 5-Dec-2007 02:39 Email | Share | Bookmark

Hari ni nak flashback memory.....smlm dok belek2 album....notice tak banyak gambar arwah abah kesayangan dalam koleksi sendiri....rasanya dkt kampung ada lagi ler kot gambar2 lama arwah....bila tenung2 ni rasa rindu pulak kat arwah....agaknya ada anak2 murid arwah yang masih kenal ngan arwah abah....sbb arwah ni rapat ngan anak2 murid dia.....abah pernah mengajor kat sekolah di Dabong ngan sekitar Pasir Puteh......arwah pergi lepas 6 bulan dia pencen jer.......arwah atuk yg penyayang.....w/pun orangnya nampak serius.....ngan anak2 pun dia macam tu gak.....orangnya garang tp sangat lembut hati.....sudah 4 tahun arwah pergi, dan sampai hari ni, masih terasa sungguh kehilangan dia.....banyak benar pengorbanan dia pada kami tp sayang sekali, tidak sempat hendak dibalas.....hanya doa kudus mengiringi arwah abah, moga dia sentiasa tenang di sisiNya selalu......Amin....

Gambar2 arwah sudah bnyk yang pudar2, bahkan ada yg udah koyak.....kita saja scan letak kat sini buat kenangan utk anak2 lihat nanti gimana rupa tokma dan tok bah dia dulu2..... sbb baby x pernah kenal tok bahnya.....jadi kita nak dia tengok suatu hari nanti orang2 kesayangan mama dia di sini....



*agak2 ler mana satu ler mak kita ya..... itu gambar mak ngan kawan2 baiknya masa zaman muda2 dulu....

Ini gambor yang paling kita sayang.....kenangan seumur hidup......



Ini pestime kita nak tayang gambor2 zaman muda2 dulu......first picture, gambor zaman sekolah......mana2 kengkawan yang masih kenal sapa kita (almaklum ler....kita tak popular....so x dak orang kenal ).....meh ler berutus2 khabar berita......sbb semuanya udah putus hubungan.....tak tahu dah ke bumi mana mereka semua bertapak sekarang ni.....agaknya semua udah kerja2 besar ler kot ya.....sbb semua tu budak2 pandai....yang tak pandai kita ajer...... ....ini kenangan ngan cikgu kelas Biologi....masa dlm form 5Sains1.....sekolah mana tu tak per ler.....mana satu kita tu, cuba ler agak ya.....pasal cuma kita sorang jer yang ada kat dua2 belah gambor...... ops....silap.....ada 2 orang sebenarnya.......



2nd picture, gambor masa study kat itm......dari kiri tu ros (bespren kita sejak sekolah then sama2 sambung belajar kat tempat sama, course sama tp skrg ilang ler pulok), ??? (sori lupa namer....dah tua...nyanyuk ler), zureen, uya, haslina (skrg dah kawin mat saleh), mazlina (dulu manager f & b kot kat pelangi beach langkawi, skrg x tahu ler), rozie aka tisya, ??? (sori...lupa lak nama), tina (the one and only), ??? (sapa ya)......

Itu ler serba sedikit......gambor sekarang ni tarak ler pulak....sejak2 tua ni kurang berminat dah nak dok depan kamera......pasal dlm 10 gambor yg ambik, satu pun belum tentu fotogenik..... ....

Dan ini tentu ler anak2 kesayangan buah hati pengarang jantung....tanpa mereka tidak ada makna rasanya hidup ini.......




Nina wrote


Quote:
zureen69 >> ya ke?? mgkn org lain lebih nampak kesamaan tu ya.....heheh
zura >> hehehe
sinnchan >> no hal sinnchan.....takat copy paste gambor jer.....kat kl x tahu ler akak, dkt kuala selangor tu bnyk ler rasanya pasal benda tu hidup dlm paya.....hampir ngan kawasan berpantai....
nabialishad >> oooo sampai sekarang masih tembam......hahaha....meh ler cubit....
diba >> thanks diba....insyaAllah.....
mamasya >> semua baby comel masa kecik..... termasuk ler mamasya sendiri......bahkan semua orang......
lynnhassan >> tak banyak dah gambar2 tu semua....ntah ler.....bnyk yg hilang......sayang ler pulak....
camera tips and trick >> thanks for the info....tp kamera kita cokia jer.....
mamacollection >>
bae >> akan follow up nanti ya....
MamaFami >> a'aa kan....org dulu2 posing ala2 cenggitu ler.....tp nampak cantik ler pulak.....
Yin Hasni >> ye ler....fp ni actually part of my sentimental value arhieve ler kiranya ya.....just in case gambor2 ni hilang ke apa....ada ler gak tempat boleh dilihat nanti....
chendana >> mengimbau kisah lama.....tepek ler sikit2.....gambor2 ni pun makin lama makin kelabu asap.....harap2 dah dok sini dpt ler bertahan lama memori tu.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net