A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 10-Nov-2007 08:11 Email | Share | Bookmark

 
At last dapat jugak upload gambar2 bercuti minggu lepas....very the busy minggu ni....tak jauh...dekat ajer...ke Langkawi...itu pun sudah hampir 5 tahun x jejakkan kaki ke Pulau Langkawi....punya ler jauh tu... Anyway....kali ni hubby minta kami anak beranak temankan dia ke Pulau Langkawi kerana dia perlu memantau pelajar praktikal di sana....pucuk dicita ulam mendatang.....mmg pantang diajak.......hampir 3 hari di sana, tidak ler jalan2 sangat....sesetengah tempat jer kami pergi sbb cuaca tidak mengizinkan.....hari terakhir baru ler kami shopping2.....bukan shopping apa....shopping coklat utk anak2 makan jer....fulus x cukup ler pulak nak usung periuk corelle, visions, dan mcm2 barangan kaca tu.....lenkali ler, kalu ada rezeki lagi nak singgah ler lagi.....

Citer pasal berjalan ke Langkawi, akhirnya kali ni berkesempatan naik cable car sejak2 ia ada di Pulau Langkawi.....eeeee kita excited giler......tp my hubby ... alamak.....dia gayat......tengok muka dia semacam ajer kat atas gondola....siap tahan2 kaki lagi...takuttt....bila sampai ke puncak, kita ajak dia jalan2 kat jambatan gantung tu...tp dia x mau pergi.......hmmm....so kita pun x dpt ler nak pijak jambatan gantung tu.....

Ini gambar buat tatapan.......takat Langkawi jer...bukan ler kat oberc....





Dan ini pula projek hari minggu.....projek minggu lepas banyak tp satu pun gambar x ambik....nape ya??? Tak sempat atau mungkin tergesa2 sangat sampai terlupa....x pe ler...bukan ler apa2 sangat pun.....



Nina wrote


Quote:
Yin Hasni >> itu ler kan.....cuci mata jer le tengok pinggan mangkuk tu.....tp tengok manusia berduyun2.....fuuuhh....semua giler shopping.....bukan angkut satu kotak, sekali heret 3-4 kotak.....bila tengok rega satu2....alamak.....rasanya belum berkeperluan beli pinggan cam tu buat menghidang kat rumah.....pinggan kenduri dah bnyk dah....
ida isk >> idok ler cari pinggan ida.....cuci mata jer...mana larat nak heret anak2 lagi, nak ngangkut mcm2 lagi....ish.....penat ler.....
mamasya >> itu ler kan.....tempat dlm m'sia ni bnyk lagi belum sampai tu.....nanti ada rezeki lagi nak round lagi.....
linariff >> sila ler....
cup cake @ fiza >> haaa...ada gak org lama x sampai ya.....sama ler kita.....nina ni lagi ler....dok dekat benor....x sampai pun 1 jam dr rumah then naik bot ke langkawi.....tp susah betul nak sampai tu.....
intan >> apa benda ler nak jeles tu ekkk.....punya ler dkt sampai akak nak citer pun pelik benor bunyinya....
erwan >> sapa2 yg berkenaan tu yg terbaca leh ler contact erwan ya.....
MaDiHa >> tak pernah sampai ekkk.....nanti kalu dah sampai tu singgah2 ler kat pondok buruk kita ya......
zura >> akak ni kan camera shy gitu..... mmg x dak satu pun gambor akak masa pi langkawi.....semua gambar hubby ngan anak2 ajer.....akak jadi photographer x bertauliah gitu......and seterusnya pun gitu ler.....skrg udah tua.....dah malu tengok gambor sendiri...... ....nak singgah rumah akak.....meh ler.....boleh gak jumpa adik akak ni.....ye dok????





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net