A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 14-May-2007 01:18 Email | Share | Bookmark








Nina wrote

Quote:
ainun >> terima kasih ainun....ngape lak nak simpan....kena makan ler.....baru kita suka hati....
MaDiHa >> MaDiHa pun boleh buat gak......
laila >> 2 biji kek tu guna acuan bulat 8" (kek span 1/2 kg) manakala satu lagi tu pakai acuan 9" (kek butter 1 kg)
snowy >> kek kalau dah ada kat tangan kena makan, kalau tengok ajer, rugi.....
ma >> kandungan gula tu boleh dikurangkan, sbb ada org x apa manis, ada orang x suka.....actually nina pun tak suka manis2, resipi tu ma boleh cut gula icingnya.....atau ma boleh pakai resipi buttercream lain.....sebenarnya mana2 pun x apa asal putar biar ia betul2 gebu - yang dekat kedai selalunya mereka menggunakan fresh cream (this one memang x manis) cuma fresh cream x sesuai utk digunakan sebagai hantaran sbb ia tidak mampu bertahan dalam cuaca panas....pendek kata, ia akan cair....kalau takat makan kat rumah, tak apa ler.....
diba >> bunga yg oren tu ke??? alamak.....k nina x ingat no nozzle, selalu guna nozzle tengok pattern dia, x kisah no dia.....tp kalau x silap k nina guna nozzle utk bunga ros (tp this one yg cutting dia straight bukan yg belok2 tu)


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net