A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 30-Apr-2007 01:42 Email | Share | Bookmark

Hari Sabtu lepas hari sukan sekolah si kakak.....katanya nak main macam2......sebenarnya x confident jer pasal dia bukan biasa main pun.....takut jadi cam si along dia pulak.......masa along tadika pun dia masuk lari2 cam ni ler....lari ganti2.....bila wisel bunyi, org suruh lari, dia boleh pusing belakang lari terbalik...... walaupun tak menang apa-apa, tp semangat si kakak tetap ada.....bila ajak balik pun asyik nak main jer lagi.....si baby pulak dah ....bila dah habis game, terus jer heret si kakak cabut nak pergi shopping lak.....



Yg ni lak baby yg muka pun dah poyo jer....yg sekerat sebelah tu mama dia.....tak leh masuk dlm fp pasal x fotogenik.....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net