A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 21-Mar-2007 02:53 Email | Share | Bookmark

 
TODAY 21 Mac 2007 is my daughter's 5th birthday....





She was born 5 years ago in General Hospital Kota Bharu......the time was 10.10 pm......on Wednesday night......i had few difficulties when i gave birth to her.....and she is actually a very special gift for me and my hubby from the Almighty......I thanked God for the gift......what ever happens, i will always make sure she will get the best.....hubby loves her so much, so am i......what ever difficulties we had to face, we will take it as it comes......no one will ever understand but to question......and no answers could be given except to say it is what it is.....i had no tears to cry, no words to describe......only to say i am the chosen one......ok.....stop it right here......



So i baked this cake for her.......ini permintaan anak dara tu nak gambar one of the princesses from the disney character........quite a challenge for her mama......i spent almost 6 hours just to finish the decoration.......segala kaler2 dah bertempek2 kat tangan mama.......masa mula2 kakak tengok, dia kata pelik ler mama muka dia mama.......kelakar ler... ...alahai.....apa lagi....mama pun 'sapu' balik muka dia.....lukis balik bagi cantik sikit......nampak ok ler sikit.....ok dah jadi ler sayang......your princess......





Nina wrote:

Quote:
zura >> alahai....kalau nak beli mahal gak, buat sendiri ler....boleh buat promosi.... pasal cicakman.....kalau ada request boleh gak dicuba tu.....hmmm....menarik....
naRamzi >> tangan ni sebenarnya dah keras kejung, dah lama tinggalkan dunia melukis ni.....
efkay >> ooo...ni pun nak cicakman gak.....hehehe......
rogayah >> terima kasih for all the wishes......
zakiah >> mana idoknya.......dah kena komen, kena ler alter pulak.....lagi x puas hati, lagi tu ler tak bangun dr kerusi......
kacip >> thanks kacip.....nanti nina sampaikan salam dr mummy kacip utk dia.....
kuzi >> nak kata pandai tidak ler kuzi......minat jer dr sekolah2 dulu.....suka melukis potret....itu pun black & white jer......kaler2 ni x reti......ni dah lama tinggal dunia melukis, baru nak start balik.....tangan pun keras kejung jer.....nak wat camne.....bakat melukis turun kat adik2 lelaki nina jer....yg pompuan belajar sekerat jalan.....
azizancm >> hmm....cepat jer kan masa berlalu.....ari tu rasa kecik jer.....skrg dah start sekolah dah
yatt >> nanti yatt cuba ler pulak ya......bisnes dah makin maju tu....
raqynrafiqin >> hehehe.....5 bij noooo......ok......no hal......anyway, thank for the wish
nabialishad >> ni k nina jawab satu2 ekkk......1st, jadi anak angkat.....aiiiyyaaa.....tuanya k nina ni.....2nd, dah buat butter cake tu ya......kalau sedap bagus ler...resipi tu k nina dpt dr chinese cooking book...3rd, oven 24L....hmmmm....nak kena pk sat......selalu oven kecik, dia cepat panas......suhu 150'C rasanya dah cukup tinggi.....masa memasak biasanya around 45 mnt - 1 jam.....sekitar masa tu dah boleh check kek, tengok lidi keluar dah kering ke belum.......
ibualiffnuqman >> itu ler permintaan anak......terpaksa ler mama dia buat.....katanya selalu buat kat orang, kat dia x de lak.......ala....cian dia....
zoomer >> ibu mana x sayangkan anak kan.......
ida_natrah >> thanks for the wishes ida......itu ler....kalau dekat boleh ler nina tolong buatkan......x pe, kat sana pun ada yg pandai2


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net