A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Mar-2007 03:40 Email | Share | Bookmark

 
Hari Ahad, dpt call dr adik yang dah setahun lebih tidak berjumpa......katanya ada di utara....kerana menghadiri perkahwinan seorang kawannya......lama betul x jumpa adik....especially sejak dia kahwin hingga sekarang dah dpt baby.......bila balik kg selalu x bertembung.....masing2 susah nak ambik cuti......sekarang dah jadi ayah dah adik lelaki ku ini......teringat lagi masa kecik2, dok kendong adik naik basikal hantar dia ke tadika....kita masa tu darjah satu.....baik betul kakak ni.....dah ler adik ni punya ler pemalas nak ke sekolah....kita yg masa tu sekolah petang, terpaksa tunggu adik dr pagi sampai ler pukul 11.00 pagi sbb dia jenis x mahu duduk diam......dekat 2 minggu dok tunggu dia kat tadika tu.....mak pulak sibuk jaga adik2 lain yg masih kecik, so kita ler yg pegang tanggungjawab jaga adik yg ni.....hmmm....kenangan lama.....

Sekarang adik dah kahwin, dpt lak org Selangor......kerja pun kat sana....so dah jarang2 jumpa.....jumpa2 dah dapat baby.....cuba tengok anak sedara maklong ni ..... comel dak???? NUR DHIA QISTINA BT AHMAD FAKRUL.......sebijik chinese look cam ayah dia.....coz my adik dulu2 orang panggil anak jepun.....matanya sepet, kulitnya putih, berlesung pipit.....dia sorang exactly ikut my arwah moyang orang china.....now baby dia pun sebijik cam dia.....mata sepet, kulit putih, berlesung pipit gak.....cuma anak2 kita jer cam mamak lak jadinya....



Hari Jumaat off sehari, coz nak kemas2 rumah nak bawak anak2 pergi jalan-jalan....tak jauh....dekat ajer....janji anak2 happy.....bawak dia orang pergi mandi manda......seronok budak2 tu sampai terketor2 kat dlm kolam tu.....yg baby lak, dah mandi manda tu siap lapar susu pulak....apa lagi....gonggong botol susu dlm kolam ler pulak....



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net