A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 5-Mar-2007 01:09 Email | Share | Bookmark

Minggu ni badan rasa x sihat, gara2 hari keluarga......actually aktiviti hari keluarga yg berlangsung sabtu lepas berlangsung dengan sangat meriah.....tp cuaca panas betul....sampai petang bila dah balik rumah pun rasa macam nak demam.....tu pun nak kira dok dlm khemah ajer.....x pergi mana2 pun.....sementara menunggu hubby ngan anak uruskan game.....hendak bangun snap gambor pun malas benor ler rasanya.....so utk tatapan sedikit gambar pada hari tersebut.....



Petang semalam pulak menyiapkan kek superman tempahan seorang kawan......tercabar sebenarnya nak buat kek ni.....of course tang nak melukis tu....dah ler imej superman tu besar.....betul2 muat kek yg cinonet lak....dengan si kecik yang dok heret2 kaki.....alahai....susahnya.....makin bertambah ler kepala yg berdenyut-denyut.....pulak tu lupa pulak nak tanda warna2 pada badan superman.....adus.....nasib baik ada hero ku yang simpan gambar tu......kalau tidak, teruk ler gambor superman nanti.....dah ler cari warna coklat pun x de.....nasib....nasib.......superman ku jadi superman negro......





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net