A Little Creation From My Little Kitchen....
Image Hosted by FileHive.com
By: baby batriesyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Feb-2007 02:47 Email | Share | Bookmark

 
Dpt order semalam utk ambik ari ni.....mcm biasa......kerja kelam kabut betul.....paling x suka order on the spot pasal mmg sah mesti ada yg kita tak puas hati ngan hasilnya nanti.....ntah pasal apa kali ni susah betul nak licinkan krim, rasanya sbb putar mentega terlalu lama.....benda kalut2 maknanya kepala pun blank......idea dok idea tu gak.....kena ambik jalan mudah, malas nak pk pesen mana nak buat.....x sempat nak bukak buku rujukan......kena pulak semalam kat opis mcm2 problem yg timbul, sampai kepala kita pun ikut sama berdenyut-denyut.....

Harap yg empunya order puas hati ler......utk tatapan semua.....



Nina wrote:

Quote:
kakzie >> boleh ym nina di yycr111@yahoo.com
efkay >> tq efkay.....harap2 yg menerima puas hati ler.....
ina uzir >> betul tu ina......kalau kelam kabut w/pun org nampak kek tu cantik, kita yg x puas hati sbb x memenuhi kehendak kita sendiri sebenarnya.....bila lain yg kita target, tp lain yg jadi.....ini ler kesan buat kerja kelam kabut.......
Rini Rahila >> kalau org order dan kebetulan x de halangan, k nina ambik gak tempahan tu....x kira utk kahwin atau apa2 pun.....
Raqyn Rafiqin >> nak menuntut??? alahai....k nina pun x xpert pun...takat nak tolong jawab mana yg k nina tahu boleh ler k nina jawabkan.....
zakiah >> masa first time nina praktis bunga ros mmg rasa susah, now tak de ler susah sangat.....actually bunga ros mudah ajer nak buat.....x perlu pergi kelas coz nina pun belajar sendiri.....zakiah pun boleh buat
mummy jam >> terima kasih mummy.....
sayang79 >> x pe.....sayang boleh email k nina cam address kat atas tu ya.....k nina x guna akaun msn
lynn >> puas hati dak ngan jawapan k nina berikan tadi....???
zura >> waaa....udah ler tu dik ooooiii....malu k nina.....
aida >> ish....agaknya jauh benor kot aida duduk ya.....k nina ni org utara.....kalau suruh k nina buat, x sempat sampai udah basi kok...
raqyn rafiqin >> address email k nina ada kat atas ya....
lynnhassan >> oooo.....datang bulan x leh deco ya????
kacip >> terima kasih kacip......nina dah lama x post apa2 kat fnr tp nina still jadi ahli tingkap.....selalu gak masuk tengok kawan2 punya update......segan lak nak menyampuk......


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net